Foto platno je res lahko lepo rojstnodnevno darilo

Nekaj časa nazaj sem praznovala rojstni dan in dobila sem res nepozabno darilo. Povabila sem zelo veliko ljudi. Povabila sem tako prijatelje kot tudi družino. Sama sem se odločila, da bom poskrbela za hrano in pijačo,  potrebovala sem le večji prostor, saj v moje stanovanje ne bi prišlo toliko ljudi. Ko sem dobila končno nek primeren prostor, sem lahko začela organizirati celotni dogodek. Lepo sem pripravila hrano, ter jo peljala v tisto dvorano, kjer sem nameravala praznovati. Lepo sem vse pripravila in ljudje so počasi začeli prihajati tja.

Foto platno je res lahko lepo rojstnodnevno darilo

Res smo se zelo lepo zabavali in na koncu noči so mi dali vsi skupaj eno darilo, ki je bilo res ogromno. Dobila sem foto platno polno slik, ki sem jih naredila jaz in slik, ki so jih naredili drugi za mene. Vse te slike so lepo zbrali skupaj in jih dali na eno foto platno in darilo je bilo res perfektno. To foto platno je bilo res ogromno in nisem imela pojma, kam bom to foto platno sploh dala ali pa kam ga bom obesila.

Seveda sem se zelo hitro spomnila na eno steno doma, ki je popolnoma prazna in sem takoj dobila idejo, da bi jo obesila na tisto steno. Res je, da je ta stena res na vidnem mestu in da vem, da bodo to foto platno tam videli čisto vsi takoj, a po drugi strani mi je bilo res vseeno. To foto platno sem seveda želela nekam obesiti in tista stena je bila ravno pravšnja za tako foto platno.

Ko sem to foto platno naslednji dan obesila na tisto steno, sem bila seveda navdušena in to sem takoj slikala in poslala vsem, ki so bili povabljeni na moj rojstni dan in ki so mi podarili to darilo. Vsi so bili zelo veseli, da so videli, da sem dobila nek prostor za to foto platno in da ne bo sedelo nekje v kotu, kjer bo postalo pozabljeno.