Kakšna naj bo šolska torba za prvi razred

Naši malčki, ki zakorakajo v prvi razred, so še zelo majhni, štejejo le 6 let in vsi se zavedamo, da mora biti za njih šolska torba praktična in kvalitetna. Tako vsi starši dajemo velik poudarek pri izbiri šolske torbe. Ker pa smo tudi čustveno vezani na ta dogodek, kajti naš otrok gre v prvi razred, mu hočemo prvi razred čimbolj prikazati v lepi luči in tako je šolska torba idealni začetek, kjer mu lahko damo veselje pri izbiri. Vseeno pa moramo vedeti, katere šolske torbe so primerne za njih.

To je šolska torba, ki je namenjena za prvo triado in se ji reče anatomska torba, izdelana pa je iz impregniranega materiala. 

Te vrste šolska torba ima tudi določene lastnosti:

  • Je izredno lahka
  • Ima udobne naramnice
  • Zračno oblazinjeno hrbtišče
  • Ima odsevnike, za varnost otroka.

Tako je najboljše, da je šolska torba izbrana natančno in seveda iz prve triade, kajti ti otroci potrebujejo takšno torbo, ker so še majhni in njihovo telo se še razvija, da ne bi prišlo do zdravstvenih problemov.

Motivi in oblike pa bi lahko rekli, da se kar ponavljajo in so najpogosteje v motivih risanih junakov, za punce so princeze in junakinje, za fante pa je šolska torba bolj fantovska z motivi bojevniških junakov in razne žoge.

Tako če boste šli v trgovino z torbami za šolo prve triade, boste točno imeli oddelek, kjer bodo razstavljene in lahko si jih boste ogledali in izbrali pravo, le pazite, da bo šolska torba kvalitetna in praktična, kajti naši malčki so le začetniki in da se ne bodo lovili pri odpiranju torbe in iskanju zvezkov po njej. Preglejte kakšne predale ima šolska torba znotraj in kako so razporejeni in koliko predalov ima šolska torba zunaj, to je tudi pomembno, zaradi pijače, copatov, beležke, športne opreme. Uživajte v nakupu in izberite ta pravo.