Nepremičnine obala in iskanje primernega skladišča

Imam svoje podjetje in potreboval sem skladišče. Prav nič ne bilo težko, a sem potreboval skladišče na obali. Vsi vemo, kako so nepremičnine obala drage in ni bilo pomembno ali je to stanovanje, hiša, skladišče. Vse cene so bile tako visoke, da sem skoraj znorel. Vendar sem skladišče potreboval, za svoje podjetje, ker so se stvari nabirale in tako jih nisem mogel skladiščiti.

Dobesedno, ko sem gledal nepremičnine obala, sem si rekel, če kupim skladišče, da bom propadel, ker tega stroška ne bom mogel imeti. Tako sem se odločil za najem skladišča, ta varianta mi je bila bolj pametna, bolj realna in kar nekaj takih skladišč sem videl po netu, kajti nakup nepremičnine obala, si lahko privošči le redkokdo, ker so cene res visoke, lahko bi rekli previsoke.

Če bi bil sam gradbinec in lastnik kakšne zemlje, takrat bi si lahko za veliko manjše stroške skladišče sam, tako pa, ko človek nima te možnosti, mora gledati, kar na trgu pač je in te cene so res zasoljene. Bil sem jezen, a potreboval sem skladišče, bolj kot sem gledal nepremičnine obala, manj sem upal, da bom kaj našel. Potem pa so se našli eni poslovni prostori, ki bi meni odgovarjali, cena najema je bila dokaj normalna in odločil sem se za ta korak, kajti druge izbire žal nisem imel.

Sedaj skladišče imam, na strošek najema skušam pozabiti, a je težko, vsak mesec me ta strošek še kako spomni, kako drag je najem. Včasih res ne razumem, zakaj so nepremičnine obala tako mastno drage, lahko bi bile malo dražje, ampak ne tako zelo. Kako si naj mlad človek uredi življenje, če živi na obali in nima svoje nepremičnine? Da pa se za kreditira do konca, pa je to zame životarjenje, ne pa življenje, ki naj bi ga živeli. Vsak ima možnost izbire in nepremičnine obala so mikavne, a če ne gre, pojdite iz obale in lažje boste prišli do nepremičnine.