Spremenila sem svoj stil, od sedaj naprej bodo v moji omari predvsem obleke

Že od nekdaj mi je bil stil, če je ženska nosila obleke lep, predvsem eleganten. Sama sem mnenja, da smo ženske preveč v hlačah in da s tem izgubljamo ženstvenost in eleganco. Več bi morale vseeno nositi obleke, ki bi našo postavo poudarile in bi s tem poudarile našo ženstvenost.

A prevladala je sproščenost, kajti ženske obleke zahtevajo eleganco, lepo hojo in lepo držo. Prav zanimivo je opazovati danes ženske, kako hodijo, kajti vedno manj žensk hodi elegantno, vzravnano, saj smo v hlačah sprostile. Tako sem se odločila, po tem, ko sem shujšala 5 kilogramov, da bom v moji omari naredila preobrazbo. Začela sem nositi obleke, tako po zimi kot tudi poleti. Lahko bi rekla, da sem še bolj uživala v zimskih oblekah, ki so mi pasale, pa še toplo mi je bilo v njih. 

Prav vesela sem bila, da sem se za to odločila, kajti videla sem, da sem se začela imeti bolj rada, da sem začela hoditi bolj samozavestno in elegantno. Preprosto rečeno, tako sem skrbela tudi za svoje zdravje, ker sta moja hoja in drža bile pravilne. Moj mož je bil ravno tako vesel, ko je videl, da sem začela nositi obleke, pravzaprav bi lahko rekla, da me je ponovno opazil in najina veza je postala boljša, moje obleke so prinesle nek nov veter. Mož je dal več pozornosti name, jaz pa sem si bila lepša in samozavestnejša. 

Ja, lahko bi rekla, da obleka naredi človeka, pa še kaj drugega, pri meni je bilo več sprememb, ko sem se odločila za obleke in to same pozitivne in sedaj vem, kako lepa sem in se imam ponovno rada. Našla sem svoj stil, končno, dolgo sem hrepenela, ker so mi obleke bile vedno lepe, vendar si jih nisem upala obleči, sedaj pa je prišel moj čas, tako so obleke prevladale v moji omari.