Včasih je analiza vode nekaj, kar se je treba naučiti za izpit

Danes sem imela izobraževanje o tem, kako se dela analiza vode, kdaj se dela in zakaj se dela. Hčerka ima to meda ta hip v šoli in se mora naučiti vse pomembne podatke okoli tega. Posledično se moram pa tudi jaz naučiti vse okoli tega, ker mi neprebranost razlaga o tem. Poleg tega jo moram pa še spraševati za izpit, da se bo to res dobro naučila. Vsaj tako pravi, da ji moram pomagati.

Včasih je analiza vode nekaj, kar se je treba naučiti za izpit

Ni to edina tem, ki jo ime, ima namreč, je zelo veliko drugi tem katere se mora naučili in tudi pri tem ji moram pomagati, nekako ji je pa ta hip analiza vode, še najbolj všeč in je to edino, o čemer govori neprestano. Res pa je, da je analiza vode, vsekakor zelo pomembna pri zelo veliko dejavnikih. Recimo, ali gre za pitno vodo ali pa za vodo za kopanje. Oboje je lahko zelo problematično, če je analiza vode, slaba in vodo še vedno uporabljamo. Sama se nisem nikoli kaj preveč spuščala v to sanj nikoli ni bil nikjer problem okoli pitne vode ali pa vode za kopanje. Vsaj v preteklosti ne. Sem in ta se pa vsekakor dogaja to, da je kaj narobe z vodo. Do sedaj je bil edini problem ta, da voda ni bila pitna, ampak vseeno ni bil problem za dlje časa. Trajalo je kakšen dan in potem se je umirilo. Na srečo seveda. Ampak sedaj, odkar hčerka toliko govori okoli tega, pa res vidim, da je marsikaj okoli tega zelo pomembno in je vseeno analiza vode, nekaj kar se mora zalo upoštevati marsikje.

No, ta hip se mora upoštevati le pri hčerkinem znanju, saj se mora to naučiti za izpit, ampak mislim, da ji bo analiza vode, in vse koli tega šlo zelo dobro od roki in me ne mora prav nič skrbeti okoli tega.