Znane osebnosti in pomlajevanje obraza

Ne morem preko te tematike, kako kakšna slavna oseba pri 50 letih ali več govori, da je njena lepota naravna in da za svoje telo skrbi naravno. Kako lahko tako lažejo, ker po naravni poti vemo vsi, da je danes pomlajevanje obraza z raznimi posegi čisto nekaj normalnega in da to počne vsaka ženska, ki pri 50 ali 60 letih izgleda, kot da bi jih imela 40.

Nič nimam proti temu, da je danes pomlajevanje obraza čisto normalno, moti me, ker nekatere izgledajo fenomenalno in govorijo, da so takšne naravne. Kaj naj si potem mislijo vse te najstnice, med katerimi se najdi marsikatera, ko ne izgleda tako kot one, pa je za polovico let mlajša. One še ne razumejo tega in si lahko ustvarijo slabo mnenje o sebi in svoji podobi. 

Denar je vedno delal svoje in še vedno dela, včasih si si z denarjem kupil lepa oblačila in bil lep in prestižen tako, danes pa moraš imeti zraven še za lepotne posege in pomlajevanje obraza, sama obleka ni več dovolj. Tako živimo v času pomlajevanja obraza in to se bo v prihodnosti še nadaljevalo. Zelo malo žensk bo naravnih starejših žensk, kajti enostavno smo prepričani, da je potrebno izživeti leta in biti lep, hoditi na pomlajevanje obraza, da bomo dolgo izgledali lepi in mladi. Se mogoče bojimo starosti? Včasih so ženske znale živeti z leti in se starati. Danes ne veš več, katera je mlada, katera je mama ali babica. Vse se je spremenilo ravno zaradi lepotnih posegov. 

Vsaka ženska ima vse pravice, da živi srečno in zadovoljno, če ji to prinese pomlajevanje obraza je prav, če je rad naravna je prav, če si želi večjih prsi je prav. 

Za znane osebnosti pa je pomlajevanje obraza skoraj obvezno, kajti to je njihov stil življenja in to jih v končni fazi osrečuje in prinaša denar.